Jägarexamen inklusive 2 älgjaktsdagar v.44!

Detta blir starten på Din jägarresa. Med examen i botten kan Du sedan samla på Dig erfarenheterna Du behöver för att bli en bra jägare. Vi vill inte att Du ”bara” tar jägarexamen hos oss. Vi vill vara med på din jägarresa och ta del av dina jakterfarenheter. Därför ser vi dig gärna som gäst på våra jakter i Säfsen framöver, två dagars organiserad älgjakt ingår i kursen.

Vi vill ge dig jägarutbildningen som gör Dig redo för att gå ut i skogen som jägare, som ger en bred kunskap om hur det är att vara jägare i olika situationer. Du kommer att möta verkligheten hos oss. Skogen är inpå knutarna.

 

Jägarexamen inklusive 2 älgjaktsdagar v.44

Du får två älgjaktsdagar i en organiserad jakt där vi jagar på våra jaktmarker, 12 300 hektar. Det blir dagar då vår jaktorganisation (som ni också möter under utbildningen) tar oss med på en jaktupplevelse utöver det vanliga. Det enda som tillkommer under älgjakten är logi och mat. Här kommer vi också att instruera hur man tar ur fallvilt på bästa sätt.


Vi har samlat de bästa för Er.

– Utbildaren Ulf Hansson har de senaste åren lett otaliga jägarexamenutbildningar i Stockholm, för känd som okänd. En riktig storyteller som varvar teori med berättelser från jakter runt om i världen.

– Sveriges mest medaljerade skytteinstruktör Bengt Nilsson kommer att ge Dig instruktioner under våra dagliga skjutövningar. Förutom Bengt kommer vi att möta Tommy Hansson (vapeninstruktör & examinator) och Erik Nilsson (examinator)

– Vi har bjudit in Chevalier som visar vad vi behöver för kläder i olika sammanhang, olika väder och säsonger. Vi kommer att prata klädkoder, uttalade och outtalade.

– Vi lagar mat tillsammans en kväll, givetvis är det vilt på menyn och därtill passande viner. Vi ger tips på hur vi behandlar fallvilt från skog till bord.

– Vår jaktledare Henrik Steffansson berättar om hur ”jakt på riktigt” går till, våra hundförare visar hur de jobbar för att skapa riktigt bra jaktförutsättningar.

 

 


Jag vill ha mer information

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Kurstillfällen under 2019

29 maj.2 juni 2019

 

 

Pris: 12. 900 kr/person

 

I priset ingår 4 nätters boende i vår fina prästgård, frukost/lunch/middag (3-rätter inkl vin/öl/dryck), kurslitteratur, utbildare, föreläsare, skjutinstruktörer, examensavgifter samt två dagars jakt på riktigt v44 tillsammans med erfarna jägare.

 

L